Порошенко призначив нового керівника апарату АП

Порошенко призначив нового керівника апарату АП

Порошенко призначив нового керівника апарату АП

Олексій Дніпров / Фото: pedpresa.com.ua

Дніпров раніше обіймав посаду заступника керівника.

Сьогодні, 29 квітня, президент України Петро Порошенко призначив керівником апарату Адміністрації президента Олексія Дніпрова. Відповідний указ розміщено на сайті президента.

Дніпров обіймав посаду заступника глави адміністрації президента з лютого 2015 року. перед тим був заступником міністра освіти й науки. 

Крім того, він працював у секретаріаті комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації (2002-2005 роки), керував службою віце-прем'єр-міністра України з гуманітарних і соціальних питань (2005 рік) та управлінням гуманітарної політики секретаріату Кабінету Міністрів України (2005-2011 рік). З 2011 до 2013 року обіймав посаду директора дпартаменту фахової експертизи секретаріату Кабінету Міністрів України, звідки й прийшов до Міністерства освіти та науки. Олексій Дніпров має вищу юридичну освіту (Академія праці і соціальних відносин Федерації профспілок України, 2003 рік).

Закінчив дистанційний навчальний курс (Young Master Education Program) зі сталого розвитку та екологічного права в Лундському Університеті (Швеція), Інститут підвищення кваліфікації Національної академії державного управління при президентові України та Школу вищого корпусу державної служби Національного агентства України з питань державної служби.

Повʼязані теми:

Наступна публікація