Порошенко розповів про свій офшор та очікування від Верховної Ради

Порошенко розповів про свій офшор та очікування від Верховної Ради

Фото: Reuters

Президет заговорив і про деофшоризацію країни та розповів, з яким урядом має намір її проводити.

На черговій зустрічі з журналістами у неділю, 10 квітня, президент Петро Порошенко пояснив, навіщо створена його офшорна фірма та який сенс його панамських рахунків, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

"Компанія, яка була створена - створювалася виключно для передачі у довірчу власність, як я і обіцяв у передвиборчій кампанії. Компанія не має відкритого рахунку і відповідно не має жодного пенса, жодної копійки фінансових перерахувань. І статутний фонд її не наповнювався, бо це буде відбуватись по схемі Ротшильда", - запевнив Порошенко.

Президет заговорив і про деофшоризацію країни та з яким урядом має намір її проводити.

"Не пізніше наступного тижня, бажано, у вівторок, ми почуємо з парламента добру звістку. Перше - що створено коаліцію. Ті відповідальні депутати, щоб забезпечили створення коаліції, що вони внесуть мені кандидатуру прем'єр-міністра. Я готовий працювати з будь-яким прем'єром, в тому числі з Гройсманом", - зазначив президент.

Петро Порошенко зустрівся із журналістами

Петро Порошенко зустрівся із журналістами

Повний варіант відповідей президента на запитання журналістів ви зможете побачити сьогодні ввечері на каналі "1+1" одразу після "Голосу країни".

Повʼязані теми:

Наступна публікація