Порошенко вдруге претендуватиме на крісло президента - лідер фракції БПП

Порошенко вдруге претендуватиме на крісло президента - лідер фракції БПП

Фото: Проспорт

На думку Гриніва, головними конкурентами, за даними соціологів, є Садовий і Тимошенко. 

Петро Порошенко висуватиме свою кандидатуру на пост президента України вдруге.

Таку думку "Українській правді" висловив лідер фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Ігор Гринів.

"Чи є сумніви в тому, що Петро Олексійович піде на другий термін? В моєму розумінні, немає ніяких сумнівів. Президент піде на другий термін і це страшна і велика відповідальність", – стверджує політик.

За його словами, Порошенко "прекрасно розуміє, що для того, щоб стати президентом на другий термін, треба домогтися екстраординарних результатів". "Скоротився кредит довіри до влади, стало більше претензій до влади, частіше піднімають питання про відповідальність влади – і це вже інші вимоги, ніж ті, які були до Ющенка… Зараз зовсім інше: без реальних реформ, без відкритої позиції отримати пам'ятник у державі і ввійти в українську історію буде досить важко. Це гра ва-банк, ця гра значно складніша, ніж здається на перший погляд", – зазначив нардеп.

Відповідаючи на запитання про головного конкурента Порошенка на майбутніх виборах, Гринів заявив: "Знаєте, соціологи зараз міряють навіть Володимира Зеленського. Це нічого поганого не каже про Володю. Але одним з таких реальних конкурентів може бути ось такий несистемний вибір людей... Люди точно розумніші за всіх політиків, у своїй масі. Мене це навіть дивує. Тому я цю загрозу не перебільшую".

При цьому щодо соціологічних замірів, то чинному президенту "дихають у потилицю" мер Львова Андрій Садовий і лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, згідно із останніми даними компанії "Соціс", Надія Савченко впевнено випереджає чинних політиків. На другому місці рейтингу - Тимошенко, за якою з мінімальним відривом йде Порошенко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація