Порошенко вирушив до Ростова забирати Савченко - ЗМІ

Порошенко вирушив до Ростова забирати Савченко - ЗМІ

Фото - Надія Мельниченко

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

Літак президента України Петра Порошенка в найближчі години приземлиться в аеропорту Ростова-на-Дону, де його чекає засуджена в Росії Надія Савченко, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на свої джерела.

"Найближчим часом президентський борт з росіянами Євгеном Єрофєєвим і Олександром Александровим прилетить з Києва до Ростова-на-Дону, куди вже доправлена українка Надія Савченко", - сказав співрозмовник агентства.

Він також додав, що обмін буде проведено в аеропорту.

Інше джерело "Інтерфаксу" заявило, що передача Савченко українській стороні буде здійснена на підставі договору між двома державами про видачу осіб для подальшого відбування покарання.

"У Ростові-на-Дону вже перебувають представники російських правоохоронних органів, які супроводжують Савченко. За двосторонньою домовленістю, українська влада там само передасть двох росіян, затриманих в Україні", - розповів співрозмовник.

Однак захист засудженої української льотчиці Надії Савченко заявила, що їй нічого не відомо про майбутній обмін.

"Мені нічого про це невідомо. Моєму колезі Марку Фейгіну теж. Думаю, вам краще звернутися до офіційних представників держави", - сказав адвокат Савченко Микола Полозов.

Також про це повідомляє УНІАН з посиланням на власні джерела: до Ростова-на-Дону прибув літак прилетів вночі.

"Літак прилетів до Ростова сьогодні вночі. Передача Савченко має відбудуться сьогодні", - сказав співрозмовник агентства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація