Порошенко заробив вже на п'ять імпічментів - Тимошенко

Порошенко заробив вже на п'ять імпічментів - Тимошенко

Фото: УНІАН

Тимошенко заявила, що Шухевич особисто попросив передати йому слово і не казав, що хоче сказати про імпічмент.

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що своєю роботою президент Петро Порошенко заробив вже п'ять імпічментів.

Про це вона заявила у кулуарах Ради, передає "Українська правда".

"Що стосується питання і розмови про імпічмент президента, я вважаю, що цей президент заробив вже на п'ять імпічментів", – заявила вона.

За словами Тимошенко, народний депутат з фракції Радикальна партія Юрій-Богдан Шухевич просив у фракції "Батьківщина" передати йому слово.

На запитання, чи знала вона, що Шухевич хотів сказати про імпічмент президенту Петру Порошенку, Тимошенко відповіла: "Ми не мали можливості говорити про деталі його тексту. Він просто попросив дати йому три хвилини".

"Я мушу вам сказати, що він звернувся до мене особисто з правом виступити, тому що його фракція не підписала йому право на виступ", – заявила Тимошенко.

Нагадаємо, глава фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що народного депутата Юрія-Богдана Шухевича намагалися використати "для реалізації московських планів" люди Віктора Медведчука.

"Саме тому наша фракція попросила перерву, де ми обговорили цю ситуацію, і за результатами перерви ви почули абсолютно виважений, державницький, вимогливий виступ пана Юрія Шухевича", - зауважив Ляшко.

Сьогодні, 15 листопада, у Раді в той час, коли мав виступати представник фракції ВО "Батьківщина", був оголошений до виступу член фракції Радикальної партії Юрій-Богдан Шухевич. Тоді Ляшко не дав виступити Шухевичу, і була оголошена перерва.l

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація