Порошенко заявив про навислу загрозу суверенітету і незалежності України

Порошенко заявив про навислу загрозу суверенітету і незалежності України

Фото: Reuters

За його словами, про загрозу свідчать нові спроби зірвати Мінські домовленості.

Ворог намагається зірвати Мінські домовленості, тому зберігається загроза національній безпеці та незалежності України.

Про це заявив президент України Петро Порошенко перед показовим заняттям із командирами артилерійських підрозділів на базі військової частини Збройних сил України у селищі Дівички на Київщині, пише УНІАН.

"Чергові спроби ворога зірвати Мінські домовленості свідчать про величезні ризики і загрози національній безпеці, суверенітету, територіальній цілісності і незалежності України", - наголосив він.

За словами Порошенка, через те, що ситуація на Донбасі поки що залишається напруженою, українські Збройні сили докладають неймовірних зусиль для надійного утримання лінії зіткнення.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики понад 30 разів обстріляли позиції сил АТО вздовж всієї лінії розмежування сторін. На донецькому напрямку противник вів інтенсивний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм одразу по декількох опорних пунктах сил АТО в районі Авдіївки. А в районі Красногорівки обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї.
Неподалік Луганського, що на Горлівсько-Світлодарській дузі по українських позиціях ворог бив з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.


Повʼязані теми:

Наступна публікація