Портнов пожалівся в Раду ЄС на ГПУ

Портнов пожалівся в Раду ЄС на ГПУ

Портнов намагається зняти санкції ЄС / Фото: Обозреватель

Політик стверджує, що його підпис було підроблено.

Колишній заступник глави Адміністрації президента України Андрій Портнов звинуватив Генпрокуратуру у грубій фальсифікації документів.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Жодний підпис на так званих моїх доручення для отримання університетської зарплати мені не належить", - повідомив політик.

Він також нагадав, що санкції ЄС і розшук проти нього зроблені за нібито розкрадання 800 гривень університетської зарплати, "нарахованої у зв'язку з надмірним читанням лекцій, що перевищує норми сумісництва на основному місці роботи".



"Але виявлена сьогодні груба фальсифікація моїх підписів нарешті дала мені відповідь на питання, чому ГПУ приховувала 11 місяців від мене матеріали кримінальної справи", - вважає Портнов.

Він додав, що вже направив відповідні документи до Ради ЄС як докази фальсифікації українською владою даних, на підставі яких були застосовані міжнародні санкції та оголошено розшук.

Клієнтська виписка про операції по рахунку зарплатної картки Портнова

Раніше Портнов оприлюднив клієнтську виписку про операції на рахунку своєї зарплатної картки. У документах, зокрема, стверджується, що за період з 1 квітня 2013 року (початок роботи) по 19 січня 2015 року (дата складання виписки) на рахунок надійшло трохи більше 41,6 тис. грн. При цьому за весь період гроші знімалася лише один раз на суму 800 грн.

Наступна публікація