"Правий сектор" оголосив про наміри взяти участь у всіх українських виборах

"Правий сектор" оголосив про наміри взяти участь у всіх українських виборах

"Правий сектор" / Фото: Getty Images

Політсила хоче вести "революційну пропаганду".

"Правий сектор" планує брати участь у всіх виборах, які відбуватимуться в Україні.

Про це заявив новий лідер "ПС" Андрій Тарасенко в інтерв'ю ЛІГА.net.



Він також пояснив, що політсила має два крила: політичне представництво  і військове - ДУК ПС.

"Ми обов'язково будемо брати участь у всіх виборах: і в місцевих, і в довиборах, і в дострокових парламентських", - зазначив Тарасенко, однак наголосив, що це не є самоціллю для "ПС".

"Ми не хочемо обіцяти людям, що зайдемо в парламент або облраду і відразу змінимо ситуацію в країні на краще. Це брехня, а брехати людям ми не збираємося. Будемо балотуватися, щоб мати можливість вести свою революційну пропаганду. Йдучи на вибори, ми будемо говорити про те, що тільки революція може щось змінити", - заявив Тарасенко.

 

"Революція може відбутися як завгодно. Це не обов'язково військові дії в столиці і закидання гранатами. У першу чергу, мова йде про революційну пропаганду, революційну риторику. І коли ми говоримо, що тільки революційними методами можна щось змінити, то інших не сприймаємо "- сказав він.

Нагадаємо, у листопаді 2015 року народний депутат України Дмитро Ярош заявив про складання повноважень лідера національно-визвольного руху "Правий сектор". За його словами, під час конференції керівного складу руху ініціатори та деякі учасники зібрання взяли на себе нелегітимні функції: визначення стратегічного напряму розвитку ПС та обрання ще одного Проводу, де йому було виділено посаду провідника. Він заявив, що його позиція далеко не у всьому збігається із прагненнями частини проводу, додавши, що не хоче бути "весільним генералом".

Повʼязані теми:

Наступна публікація