Заради Порошенка правоохоронці поставили металошукачі та повністю перекрили Інститутську в Києві

Президент вшановував пам'ять героїв Небесної сотні.

Сьогодні, 21 листопада, в другу річницю початку Євромайдану, правоохоронці повністю перекрили вулицю Інститутську в Києві. Також встановили металошукачі. Водночас перекриті два виходи із трьох зі станції метро "Хрещатик".

Перекриття правоохоронці пояснюють візитом президента України Петра Порошенка, який вшановував пам'ять героїв Небесної сотні. Про це пише "Інтерфакс-Україна". Люди, які також прийшли вшанувати пам'ять загиблих на Майдані, дуже невдоволені, що правоохоронці перекрили підхід до пам'ятного хреста героїв Небесної Сотні на Інститутській біля Жовтневого палацу.

Кілька десятків присутніх влаштували словесні перепалки з поліцейськими, голосно висловлювали невдоволення, а деякі злегка розгойдували металеву огорожу, яку встановили правоохоронці.

Раніше радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що під час проведення заходів на Майдані Незалежності в Києві з нагоди Дня Гідності та Свободи 21-22 листопада правоохоронці на спеціальних пунктах перевірятимуть громадян на наявність вибухівки, вогнепальної та холодної зброї.

 

Разом з родинами Героїв Небесної Сотні вшанували пам'ять наших Героїв#РеволюціяГідності

Posted by Петро Порошенко on 21 листопад 2015 р.

Водночас Порошенко заявив, що незадоволений темпами розслідування злочинів, які було здійснено під час Революції гідності наприкінці 2013 – початку 2014 років. Про це він сказав у своєму відеозверненні.

"Протягом цього тижня Генпрокуратура, СБУ та МВС відзвітували суспільству про перебіг розслідування. Я, звісно, теж не задоволений темпами і не хочу бути адвокатом слідства, але розслідування понад двох тисяч злочинів проти учасників акцій протесту дійсно вимагають чималих зусиль і часу", – наголосив Порошенко.

Про 94 дні Революції гідності, яка назавжди змінила Україну, читайте в спецпроекті ТСН.

Повʼязані теми:

Наступна публікація