Правоохоронці затримали підозрюваного у жорстокому побитті Тетяни Чорновол

Правоохоронці затримали підозрюваного у жорстокому побитті Тетяни Чорновол

Чорновол побили сьогодні вночі / Фото: прес-служба каналу

У силовиків зараз є кілька версій нападу.

Сьогодні, 25 грудня, правоохоронці затримали підозрюваного у жорстокому побитті журналістки Тетяни Чорновол. Міліція знайшла власника автомобіля, на якому наздогнали авто Чорновол та витіснили його на узбіччя. Далі невідомі розбили заднє скло її машини, витягли Тетяну на дорогу, жорстоко побили та скинули у кювет.

Тетяна зараз у реанімації, у неї кілька переломів, забиття та струс мозку. Номер автомобіля зі злочинцями зафіксував відеореєстратор на автівці, йдеться в сюжеті ТСН-Особливе.

"Джип врізався в мене. Розбили мені вікно. Я намагалася втікати – мене почали бити",  - із розбитим обличчям у Бориспільському травмпункті Тетяна Чорновіл розповідає про нічні події.

Її машину побачили випадкові водії та повідомили про це міліції. Орієнтування було таке - неподалік від в'їзду в Бориспіль стоїть авто, що могло потрапити у ДТП.

Водія у машині не було. Інспектор ДАЇ був першим, хто побачив Тетяну. Вона була на іншому боці дороги.

Їй одразу викликали швидку. З'ясувати, що ж достеменно сталося, на місці правоохоронці не могли. Тетяні було важко говорити. Все, що вона змогла розповісти – її  переслідували на джипі, але його номера вона не запам'ятала.

У силовиків нині кілька версій. Одна із них - навіть провокація.

"Це злочин, пов'язаний із її професійною діяльністю. Друга робоча версія у нас, що це можуть бути якісь неприязні особисті стосунки. Але після вивчення місця подій, додаткових обставин – можуть бути і інші версії", - кажуть правоохоронці.

На самому місці нічних подій міліція сьогодні проводила повторну перевірку. Під особистий контроль розслідування справи взяв президент.

Міліція просить усіх свідків нічних подій телефонувати їм із будь-якою інформацією. І навіть закликали журналістів допомогти у розслідуванні. 

Журналістів до жінки не пускають. Спілкуватися на тему нічного інциденту відмовилися і її батьки. В той же час – на подію відреагували активісти Євромайдану. На її підтримку вони влаштували пікет під стінами Міністерства внутрішніх справ і навіть закликали встановити намети.

Нагадаємо, після побиття Чорновол активістам Євромайдану наполегливо радять не ходити поодинці.

Кореспонденти ТСН Олександр Романюк, Іван Гребенюк

Повʼязані теми:

Наступна публікація