Прокуратура почала допитувати лікарів у справі Корбана – адвокат

Прокуратура почала допитувати лікарів у справі Корбана – адвокат

Прокурори почали допитувати лікарів Корбана. / Фото: Євгенія Кравчук

Протоколи допиту лікарів хочуть видати за висновки експерта.

Прокурори у справі лідера УКРОПу Геннадія Корбана почали допитувати лікарів, щоб видати протоколи допиту за висновки експертів. Про це повідомив адвокат політика Олексій Шевчук.

"Цілком очікувані дії прокуратури. Допитують лікарів. Намагаються видати протоколи допиту за висновки експерта. І подали клопотання про привід", - написав захисник у своєму Фейсбуці.

За його словами, тепер лікарі, яких вчора СБУ та ГПУ привезли з собою, намагатимуться сказати, що Корбан здоровий і може брати участь в судовому засіданні.

"Прокуратура вдруге не виконала рішення суду. Спочатку не провела судово-медичну експертизу, потім не провела судово-медичне обстеження, а тепер протокол допиту лікаря хочуть покласти замість висновку експерта", - додав Шевчук.

Він також наголосив, що в суботу працівники правоохоронних органів давали вказівки лікарю Береговому, щоб він "не думав навіть казати, що Корбан хворий і не ставив йому крапельницю".

 

Цілком очікувані дії прокуратури . Допитують лікарів . Намагаються видати протоколи допиту за висновки експерта. І пода...

Posted by Alexey Shevchuk on Sunday, December 27, 2015

Корбану вночі підсунули повістку до суду просто під двері палати у лікарні

Корбану вночі підсунули повістку до суду просто під двері палати у лікарні

У неділю, 27 листопада, Дніпровський суд міста Києва продовжив розгляд клопотання прокурора щодо зміни запобіжного заходу лідеру партії УКРОП Геннадію Корбану із домашнього арешту на утримання під вартою.

На судовому засіданні, яке розпочалося о 9:30 прокурор знову попросив про примусовий привід політика до суду. Нагадаємо, у суботу Корбана госпіталізували із засідання до лікарні Амосова.

Вранці неділі в палату до Геннадія Корбана з'явився слідчий Генпрокуратури Олександр Неділько та зачитав постанову про призначення судово-медичного дослідження мета якого - встановити чи може він брати участь в засіданні суду за станом здоров'я.

"Слідчі не змогли надати документів, що підтверджують проведення судово-медичного дослідження та висновки про те, що Корбан може взяти участь у розгляді справи. Знаючи про це, слідчий вручив йому повістку про виклик до суду від імені слідчого", - йдеться у повідомленні прес-служби партії. 

Скандальний суддя Микола Чаус виносив рішення про чергове затримання Корбана

Скандальний суддя Микола Чаус виносив рішення про чергове затримання Корбана

Повʼязані теми:

Наступна публікація