"Прокуратура Юрського періоду": Луценко та його заступники прийдуть до студії "Право на владу"

"Прокуратура Юрського періоду": Луценко та його заступники прийдуть до студії "Право на владу"

Фото: Reuters

Від телеглядачів чекають на запитання.

Сьогодні, 2 червня, о 22:00 в суспільно-політичному ток-шоу "Право на владу" говоритимуть про реформу прокуратури та подальшу долю відомства разом з Юрієм Луценком та його заступниками.

Генеральна прокуратура – больова точка для українського суспільства – нещодавно отримала нового керівника. Окрім того, що сам Луценко не з системи прокуратури, його заступники також не мають відповідного досвіду роботи. Наскільки виправданими є подібні кадрові рішення, та як це вплине на концепцію реформування відомства?  

Разом із експертами програми гості студії спробують також розібратися у найгостріших питаннях, що й досі не вирішені попередниками Луценка. Країна все ще пам'ятає про незавершене розслідування вбивств на Майдані та безліч інших справ, що продовжують тягнутися роками. Чи зможе нове керівництво Генпрокуратури дати відповіді на ці питання та зрушити з мертвої точки їхній хід?   

На ці та інші питання спробують дати відповіді запрошені гості – Юрій Луценко та його заступники Дмитро Сторожук, Петро Шкутяк, Валентина Теличенко та Євген Єнін. 

Свої запитання також можуть ставити і телеглядачі – на сайті програми http://pravonavladu.tsn.ua/

 

Наступна публікація