Прокурор Тимошенко стала заступником голови ГПУ Пшонки

Прокурор Тимошенко стала заступником голови ГПУ Пшонки

Пшонка: Фролова зарекомендувала себе як досвідчений фахівець / Фото: Українська правда

Фролова працює в органах прокуратури 14 років.

Прокурор Лілія Фролова призначена заступником Генерального прокурора. Про це повідомляє пресс-служба ГПУ.

Фролова працює в органах прокуратури 14 років, була заступником начальника відділу підтримання державного обвинувачення в судах Головного управління Генеральної прокуратури України, заступником начальника управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення Головного управління ГПУ, зазначено в повідомленні.

Представляючи колективу новопризначеного заступника Генпрокурора, Віктор Пшонка сказав, що Фролова має значний досвід на різних ділянках прокурорсько-слідчої роботи, а за роки професійної діяльності зарекомендувала себе як досвідчений фахівець.

Читайте також: Прокурорша "пройшлася" по гламурних платформах Тимошенко

"Я вітаю свого нового заступника з призначенням. Бажаю, звичайно, успіхів та професійних перемог. Я також очікую активності та ініціативи. Хочу сподіватися, що таке кадрове рішення вже зовсім скоро позитивно позначиться на реальних результатах прокурорсько-слідчої роботи центрального апарату Генеральної прокуратури України", - заявив Пшонка.

Нагадаємо, Лілія Фролова була представником обвинувачення у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко про зловживання при підписанні газових контрактів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація