Проросійські активісти заблокували Луганську ОДА і встановили на будівлі російський триколор

Проросійські активісти заблокували Луганську ОДА і встановили на будівлі російський триколор

Проросійські активісти захопили Луганську ОДА / Фото: УНІАН

Мітингувальники намагалися зламати двері в приміщення.

Сьогодні близько 12 години у Луганську проросійські активісти, які біля Пілону Слави з російськими прапорами та транспарантами "Луганщина за референдум" влаштували мітинг, витіснили мітингувальників, які зібралися на  честь 200-річчя з дня народження Шевченка, пише УНІАН.

У мітингу на честь 200-річчя з дня народження Шевченка взяли участь близько 1 тисячі людей. Близько 12.30 проросійські активісти вирушили через вулицю, і силоміць витіснили активістів проукраїнського мітингу з площі.

Після чого вони рушили до Луганської ОДА і намагалися зламати двері в приміщення. Один з мітингувальників під вітальні крики "Донбас!" і "Росія!" забрався на дах будівлі, розірвав український прапор та встановив на його місці російський триколор.

Під стінами ОДА зібралося більше 2 тисяч проросійських мітингувальників. Вони вимагають, аби протягом 10 хвилин новопризначений губернатор Михайло Болотських вийшов до них і подав у відставку.

 За активістами стежать 150 міліціонерів, однак у конфлікт вони поки не втручаються.

Нагадаємо, тим часом проросійські активісти знову пускають чутки і залякують мешканців Донецька та Харківщини. З прапорами чужої країни вони влаштували мітинг і поширили нові страшилки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація