Путін назвав Крим місцем відпочинку для бідних туристів, а Сочі – для багатих

Путін назвав Крим місцем відпочинку для бідних туристів, а Сочі – для багатих

Володимир Путін упевнений, що в Криму відпочивають лише бідні / Фото: nbnews.com.ua

Росія вже порахувала вартість квитків на півострів, але не знає, як туди доставляти туристів.

Під час сьогоднішнього прямого телеефіру на запитання, чи буде Росія й далі вкладати гроші в розвиток Сочі після закінчення Олімпіади, президент РФ Володимир Путін відповів, що так. І уточнив, що приєднаний Крим не стане конкурентом Сочі в туристичній галузі.

"Слід розуміти, що потрібно для розвитку Сочі. Але не треба переживати через приєднання Криму. У Криму та Сочі повинні бути різні туристи. Наявна сьогодні в Криму інфраструктура розрахована на людей з низькими доходами. Ці люди не зможуть відпочивати в шикарних готелях Сочі. У Сочі та Криму будуть різні туристи", - підкреслив Путін.

Президент РФ також поки не знає, як росіяни будуть добиратися на півострів.

"Ми думаємо над цим питанням. Вирішили забезпечити авіаквитки на рівні сім тисяч рублів туди і назад, і залізничні квитки на рівні двох з половиною тисяч рублів у плацкарті. Із Півночі дістатися на півострів не вийде, бо Україна перекрила залізничне сполучення. Потрібно буде добиратися до Криму через Анапу, а звідти якось добиратися на півострів. Тому ми будемо вирішувати це питання", - уточнив Путін.

Водночас президент РФ запевнив, що Сочі "не буде забуте". Частину олімпійських об'єктів там віддадуть під торговий та виставковий центри, льодову арену.

"Ми збираємося зробити постійно діючі виступи фігуристів зі всього світу. Це стане також привабливим для відпочиваючих у Сочі", - фантазував Путін.

Нагадаємо, сьогодні ж під час телеефіру Путін переконував, що море в Криму дуже брудне й там купаються п'яні шахтарі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація