Путін привітав Трампа з перемогою на виборах президента США

Путін привітав Трампа з перемогою на виборах президента США

Фото: Reuters

Російський лідер відправив новому колезі телеграму.

Президент Росії Володимир Путін серед перших привітав Дональда Трампа з перемогою на президентських виборах в США.

Про це повідомляється на сайті президента РФ.

"Володимир Путін направив вітальну телеграму Дональду Трампу з нагоди перемоги на виборах Президента Сполучених Штатів Америки", - йдеться у короткому повідомленні.

Пізніше Путін зробив більш розгорнуту заяву. "Ми чули передвиборні заяви ще кандидата в президенти США (Дональда Трампа, - ред), які були спрямовані на відновлення відносин між Росією і Сполученими Штатами. Ми розуміємо і усвідомлюємо те, що це буде непростий шлях з урахуванням тієї деградації, в якій, на жаль, знаходяться відносини між США і Росією", - сказав Путін.

"Це, як я вже говорив, не наша вина, що російсько-американські відносини знаходяться в такому стані. Але Росія готова і хоче відновлення повноформатних відносин зі Сполученими Штатами", - додав президент РФ.

Крім того, новина про перемогу Трампа дуже порадувала невизнану Держдуму, депутати якої зустріли цю новину оплесками, пише РИА Новости.

"Дорогі друзі, шановні колеги, три хвилини тому Гілларі Клінтон визнала свою поразку на виборах президента Сполучених Штатів, а секунду тому Трамп почав свою промову як обраний президент Сполучених Штатів Америки, з чим і я вас всіх вітаю", - сказав під час засідання депутат міжнародник В'ячеслав Ніконов ("Єдина Росія").

У відповідь на слова депутати стали аплодувати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація