Путін схвалив призначення Мутка віце-прем'єром з питань спорту

Путін схвалив призначення Мутка віце-прем'єром з питань спорту

Фото: Reuters

Одночасно на посаду міністра спорту запропонована кандидатура Павла Колобкова.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв представив Володимиру Путіну кандидатуру Віталія Мутка на посаду віце-прем'єра з питань спорту.

Він також буде курувати питання спорту, туризму і молодіжної політики, одночасно на посаду міністра спорту запропонована кандидатура Павла Колобкова, передає Інтерфакс.

Повідомляється, що Медведєв представив президенту обґрунтування необхідності створення посади віце-прем'єра. Путін погодився з пропозиціями Медведєва.

Прем'єр доручив апарату уряду підготувати відповідні документи для внесення в адміністрацію президента і їхнього подальшого підписання главою держави.

Нагадаємо, що минулого тижня президент Володимир Путін повідомив, що в уряді з'явиться віце-прем'єр, який буде курувати комплекс питань, що включають в себе спорт, туризм і молодіжну політику.

Нагадаємо, министр спорту РФ Віталій Мутко прославився своєю "красномовністю" на англійській мові. Одним з "хітів" є і цікава фраза: "Ноу криминалити ін Раша". Промови міністра неодноразово висміювали юзери Мережі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація