Путін заявив, що Україна "перейшла до практики терору"

Путін заявив, що Україна "перейшла до практики терору"

Фото: Reuters

Влада Росії вживе додаткових заходів безпеки.

Президент Росії Володимир Путін назвав безглуздою заплановану зустріч "нормандської четвірки" в Китаї після попередження в Криму терактів, нібито підготовлених Україною.

Про це повідомляє російський "Інтерфакс".

Президент назвав заяву ФСБ "дуже тривожною інформацією".

Путін вважає, що замість пошуків шляхів врегулювання конфлікту Україна "перейшла до практики терору".

Російський президент додав, що влада Росії вживе додаткових заходів безпеки.

Нагадаємо, 10 серпня Федеральна служба безпеки РФ повідомила про запобігання в окупованому Криму терористичних актів, які нібито були підготовлені Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. 7 серпня, в російських ЗМІ почала з'являтися інформація про нібито перестрілку на адміністративному кордоні з Кримом. За словами "прикордонників" на кримській стороні, саме через цю інформацію кордон закрили у обидві сторони, почали встановлювати блокпости і підняли у небо вертольоти. Вдень російська влада повністю відновила рух на пунтах пропуску "Каланчак" і "Чаплинка". Українські прикордонники зрозуміти дії російських колег не можуть.

Раніше Турчинов заявляв про два сценарії, які Кремль може реалізувати в напрямку України. Як повідомляв голова Ради нацбезпеки, є всі підстави підозрювати масштабний наступ російських військ.

Російська ФСБ повідомила про запобігання атаці України на окупований Крим

Російська ФСБ повідомила про запобігання атаці України на окупований Крим

Повʼязані теми:

Наступна публікація