Громадським контролем роботи НАБУ займеться син екс-міністра Гриценка

Громадським контролем роботи НАБУ займеться син екс-міністра Гриценка

Громадським контролем роботи НАБУ займеться син екс-міністра Гриценка

Фото: УНІАН

Рада громадського контролю при НАБУ визначилась із керівником

Рада громадського контролю при НАБУ обрала свій керівний склад, делегувавши представників до конкурсних та дисциплінарної комісій Бюро.

Про це повідомила прес-служба організації на своєму офіційному сайті.

"Під час установчого засідання 10 червня головою РГК було обрано Олексія Гриценка, представника ВО "Автомайдан", секретарем – Євгена Черняка з ГО "Transparency International Україна", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до складу першої конкурсної комісії НАБУ, яка обиратиме детективів, входитимуть Олексій Гриценко, Євген Грушовець та Роман Бочкала.

"У складі другої конкурсної комісії працюватимуть Алла Юрченко, Ігор Бондарчук, Дмитро Золотих, у третій конкурсній комісії – Сергій Гребенюк, Назар Первак та Ігор Василів", - додали у НАБУ.

Окремо наголошується, що у складі дисциплінарної комісії Бюро Раду громадського контролю представлятимуть Роман Маселко і Володимир Рисенко.

Зауважимо, що зібрання Ради громадського контролю має відбутися за місяць.

Нагадаємо, раніше відбулося інтернет-голосування за новий склад Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України. Список із 15 переможців з'явився на офіційному сайті НАБУ.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація