Радикал Рибалка прокоментував напад

Нардеп не виключає політичних мотивів нападу.

Народний депутат України, голова комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності та представник фракції Радикальної партії Сергій Рибалка замовником нападу на себе передовсім вважає свого колишнього тестя Геннадія Буткевича.

За словами нардепа, за останні місяці він надзвичайно активізував тиск на його сімейну корпорацію.

Також Рибалка не виключає політичних мотивів нападу, наприклад, залякування фракції Радикальної партії.

Нагадаємо, що увечері 14 січня на автомобіль, в якому їхав Сергій Рибалка, було скоєно напад – у лобове скло і скло пасажира кинули дві металеві гирі.

"Мені пощастило, що ця гиря потрапила в залізну стійку автомобіля, а не прямо в скло. Тому що якщо б вона пробила скло трохи нижче, точно б потрапила в мою голову", – розповів народний депутат.

Сергій Рибалка – народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності. Колишній заступник міністра екології України. Був співвласником корпорації "S. I. Group".

У лютому 2014 року Служба безпеки України проводила в корпорації обшуки через факти незаконного збору комерційної інформації її співробітниками, ухилення від податків та незаконного поводження з прекурсорами. Проти співробітників "S.I. Group" було відкрито чотири кримінальні впровадження.

За версією "S.I. Group", силовики діяли в інтересах роздрібної мережі АТБ, з якою у компанії існував господарський конфлікт через багатомільйонний борг за поставлений товар.

У вересні 2014 року "S.I. Group" була розділена між Сергієм Рибалкою та іншим співвласником Іваном Омельченком. Компанія Рибалки отримала назву "S. Group". Вона розвиває торговельні марки "Козацька розвага", Semki, "Мачо" та інші.

Із Сергієм Рибалкою пов'язаний гучний передвиборчий скандал. Влітку 2014 року, коли на Донбасі розгорталися трагічні події навколо Іловайська, майбутній нардеп їздив у Ferrari по Монте-Карло та протягом 70 днів знімав там віп-номер.

Кандидат-олігарх від Ляшка роз’їжджає на броньованому «Мерсі» з натовпом охоронців

Кандидат-олігарх від Ляшка роз’їжджає на броньованому «Мерсі» з натовпом охоронців

Повʼязані теми:

Наступна публікація