"Радикальна партія" може отримати два крісла у Кабміні – ЗМІ

"Радикальна партія" може отримати два крісла у Кабміні – ЗМІ

Ляшко може повернутися до коаліції / Фото: УНІАН

Ляшко може повернутися до складу коаліції. 

Нардепи від фракції "Радикальної партії" можуть повернутися у склад парламентської коаліції та делегувати своїх представників на пост віце-прем'єра і міністра екології.

Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на власні джерела.

Зокрема, неназвані співрозмовники журналістів у "Народному фронті" заявили, що підтримують повернення Ляшка до коаліції, однак завадити цьому можуть "непрості стосунки" лідера фракції та президента Петра Порошенка. Про те, що радикали можуть повернутися до складу коаліції стверджував і заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко.

"Мабуть, таке питання можна обговорювати. Єдине, що у нас є депутати, які мають слушну думку – що при поверненні в коаліцію пан Ляшко має вибачитися за ту не дуже правдиву інформацію, яку він розповсюджував про нашу політичну силу і окремих наших депутатів", – заявив він.

"Ми вважаємо, що кандидатуру (міністра екології – Ред.) мають запропонувати наші колеги з коаліції. До цього це була кандидатура від "Батьківщини", тому зараз це може зробити або "Батьківщина", або, якщо буде прийнято рішення "Радикальної партії" повернутися в коаліцію, то ми не заперечуємо, що це буде представник Радикальної партії", – додав Кононенко.

Інформацію про кандидата від радикалів на пост віце-прем'єра видання не уточнює.

Нагадаємо, Олег Ляшко оголосив про вихід його фракції  з коаліції 1 вересня 2015 року. Причиною була незгода із прийняттям у першому читанні змін до Конституції у частині децентралізації. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація