Радника міністра-бодибілдера підозрюють у зв'язках із "ЛНР"

Радника міністра-бодибілдера підозрюють у зв'язках із "ЛНР"

Фото: УНІАН

Сам очільник Міненерго не прокоментував цієї інформації, наголосивши, що радника призначала громадська рада

Радника міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика Юрія Зюкова перевірить СБУ щодо зв'язків із "ЛНР", пише "УП".

Відповідне доручення Службі безпеки віддав прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час Години запитань до уряду у Верховній Раді.

У парламенті нардепи запитали у Насалика, чи справді його радник раніше працював в "уряді" бойовиків "ЛНР". Адже, з'явилась інформація про те, що Зюков раніше працював "міністром палива та енергетики ЛНР". Сам Насалик заявив, що кандидатуру Зюкова обирали на громадській раді.

Нагадаємо, новоспечений міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик не приховує розкішного життя. Родина нового міністра розташувалася з комфортом у Конче-Заспі - чималий маєток, вихід до води, поруч - тенісний корт.

Офіційно за 2015 рік міністр задекларував 81 122 грн. Родина Насаликів має автопарк із 9 машин, серед яких елітні Бентлі, Мерседес і Тойота.

Подейкують, свого часу у міністра був власний літак, а його слабкість - годинники люкс-класу, яких у нього майже 80. У далеких 90-х Насалик почав пітніти над фінансами, а вже сьогодні має міцну бізнес-імперію: йому приписують низку енергетичних компаній.

Міністр Насалик збудував собі шикарний маєток під Києвом

Міністр Насалик збудував собі шикарний маєток під Києвом

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація