Російські військові замінували магістральну газову трубу в Криму

Російські військові замінували магістральну газову трубу в Криму

Російські військові розклали міни біля газопроводу біля Армянська в Криму / Фото: Digit.ru

Півострову загрожує техногенна катастрофа.

Військові-чужинці розкопали магістральний газопровід поблизу міста Армянськ у Криму.

Охоронна зона такої магістралі – 200 метрів. Однак, чужинці за 5 метрів від газової труби закопали БТР, а далі розклали міни. Будь-яка куля чи осколок у трубу призведе до вибуху.

Газовиків до об'єктів не підпускають люди зі зброєю. Кажуть, що це закрита зона. Керівництво "Чорноморнафтогазу" звернулося до української та місцевої кримської влади прибрати з охороної зони "зелених чоловічків". До того ж паралельно цій трубі пролягає більш потужніша магістраль "Харківтраснгазу".

"Якщо, не дай Боже, у цьому місці зірветься газопровід, то ця закрита зона залишиться порожнім місцем. До того ж без кілограму газу залишиться більша частина Криму", - говорить голова правління "Чорноморнафтогазу" Сергій Головін.

Російські військові можуть спровокувати техногенну катастрофу в Криму

Російські військові можуть спровокувати техногенну катастрофу в Криму

Нагадаємо, протягом тижня озброєні російські військові блокують українські військові частини та об'єкти в Криму. Вимога одна – здатися, віддати зброю, перейти на бік Росії і зректися України. Країни світу засуджують дії Російської Федерації, вводять санкції. Проте Путін непохитний. У його прес-службі навіть заявляють, що військові у Криму – не росіяни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація