Розенко розповів про пріоритети у реформуванні соціальної сфери

Розенко розповів про пріоритети у реформуванні соціальної сфери

Фото: УНІАН

Вже повністю підготовлене і узгоджене з усіма сторонами питання реформування служби зайнятості 

Сьогодні, 15 квітня, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко повідомив, що основні пріоритети нового уряду в реформуванні соціальної сфери торкнуться пенсійної реформи, трудового законодавства, системи зайнятості та соціального страхування.

"По-перше, провести пенсійну реформу. Законопроекти знаходяться у Верховній Раді, потрібно повернутися до цього питання і визначитися, яким шляхом ми йдемо. По-друге, прийняти новий Трудовий кодекс. По-третє, реформувати систему соціального страхування - об'єднати фонди соціального страхування", - цитує Розенка його прес-служба.

За словами віце-прем'єра, вже повністю підготовлене і узгоджене з усіма сторонами питання реформування Служби зайнятості та системи зайнятості населення в країні.

Повідомляється, що Розенко, який раніше очолював Міністерство соціальної політики, координуватиме діяльність відразу кількох відомств. Основне завдання - це координація діяльності, мінімум йдеться про Міністерство охорони здоров'я, Міністерство соціальної політики і Пенсійний фонд.

Розенко також підкреслив, що потрібно повертатися до питання запровадження медичного страхування.

Нагадаємо, у четвер Рада проголосувала за новй склад Кабміну. Павла Розенка призначили віце-прем'єр-міністром України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація