Розинська з Мельниченком похизувалися своїм заміським будинком із озером

Розинська з Мельниченком похизувалися своїм заміським будинком із озером

Розинська з Мельниченком облаштовують свій заміський будинок

Екс-майор показав свою гордість, а Розинська із задоволенням фарбувала стіни.

Телеведуча Наталка Розинська та екс-майор Микола Мельниченко після одруження показали своє сімейне гніздечко у заміському будинку, йдеться у сюжеті ТСН.Особливе.

Епатажна пара розповіла, як вони вживаються в роль чоловіка і дружини, якими стали майже два місяці тому.

Мельниченко прокидається першим та робить коханій особливу каву - розчинну, у великому кухлі, у який додає холодну воду.

Сніданок зазвичай готує господиня, але цього ранку долучився і Мельниченко, який приготував для гостей яєшню за американським рецептом - із помідорами. Наталка взялася за овочевий салат зі свіжого шпінату.

На кухні Розинська намагається домінувати та постійно дає поради чоловікові. Молоде подружжя зізнається, що сперечаються ледь не про все, але Розинська запевняє, що живуть як одна душа.

Читайте: Розинська з Мельниченком мріють розправитись з судами і гайнути на острови

"Це ж не Коля, а дитинка котика", - каже Наталя, на що екс-майор Держохорони огризається: "Я для багатьох поганих дядь маю бути монстром".

У цей день Наталка і Микола навідуються у свій заміський маєток. Він дістався екс-майору від батьків, що живуть неподалік. Півтора гектара навколо будинку Мельниченко викупив у сусідів. Щойно Розинська заходить на територію, одразу береться за лопату.

Ще восени ця хатинка була непривабливою. Але тепер тут усе майже готово для комфортного життя.

Читайте: Темпераментні Розинська з Мельниченком зламали диван у першу шлюбну ніч

Ремонт у сімейному гніздечку Розинської-Мельниченка роблять місцеві, але свій слід залишають і господарі, трохи пофарбувавши стіни.

Зараз у будинку лишилося тільки прибрати. На першому поверсі - кухня і вітальня з каміном. На другому - ванна кімната, спальня хазяїв, гостьова і кімната для відпочинку, у якій висить гордість Миколи - нова люстра.

Із вікна видніється штучне озеро. Його копають на замовлення Миколи. Біля нього зведуть лазню. Свій маєток Наталка розкішним не називає та каже, що для щастя вистачить і цього.

Розинська та Мельниченко добудовують своє сімейне гніздечко

Розинська та Мельниченко добудовують своє сімейне гніздечко

Повʼязані теми:

Наступна публікація