Розшукуваний екс-віце-прем'єр Арбузов рветься назад в Україну

Розшукуваний екс-віце-прем'єр Арбузов рветься назад в Україну

Справу Арбузова розглядає Апеляційний суд

Якщо суд закриє кримінальну справу, екс-чиновник зможе без перешкод повернутись.

Колишній віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов, який знаходиться в міжнародній базі розшуку Інтерполу, хоче повернутися в Україну, повідомляє ТСН.День.

За словами адвоката Арбузова, зупиняє його клієнта хіба що страх бути ув'язненим. Нині екс-урядовець оголошений у розшук і проти нього відкрито кримінальне провадження щодо розкрадання прибутків каналу "БТБ".

Ця справа знаходиться в Апеляційному суді, і захист колишнього головного банкіра наполягає на її закритті. Кажуть, що у справі відсутня подія злочину. Якщо суд погодиться закрити цю справу, кажуть адвокати, перепон для повернення у Арбузова не буде.

"Він дуже хоче повернутися до України, дуже хоче. За цією кримінальною справою безпосередньо він оголошений в розшук і має бути заарештований. Він не хоче знаходитися під арештом - це його позиція", - каже адвокат Арбузова.

Нагадаємо, у листопаді на рахунки колишнього першого віце-прем'єр-міністра та екс-голови Національного банку України Сергія Арбузова і його дружини було повторно накладено арешт. Зняти гроші зі своїх українських рахунків колишній перший віце-прем'єр не встиг.

Сергій Арбузов зараз перебуває у Москві, але дуже хоче в Київ

Сергій Арбузов зараз перебуває у Москві, але дуже хоче в Київ

Повʼязані теми:

Наступна публікація