Саакашвілі назвав ганебною позицію делегації Грузії в ПАРЄ щодо України

Саакашвілі назвав ганебною позицію делегації Грузії в ПАРЄ щодо України

Фото: УНІАН

На його переконання, це не відображає думки грузинського суспільства.

Губернатор Одеської області, екс-президент Грузії Михеіл Саакашвілі вважає ганьбою відмову грузинської делегації голосувати за резолюцію ПАРЄ по Україні.

Відповідна заява про це розміщена на його сторінці в Facebook.

"Те, що грузинська делегація не проголосувала за санкції проти Росії і не підтримала Україну - це сором і ганьба", - заявив губернатор.

Він вважає, таку позицію ганебною, вона не відображає думки грузинського суспільства. Саакашвілі наголошує, що це стане чорною плямою в історії Грузії.

"Я не бачив жодного грузина, який би відкрито не підтримував Україну", - підкреслив Саакашвілі.

На переконання Саакашвілі, нинішня грузинська влада схожа на владу Віктора Януковича в Україні.

"І так само, як Янукович не протримався, я впевнений, що Іванішвілі теж не протримається", - прогнозує він.

Нагадаємо, грузинська делегація не підтримала в ПАРЄ резолюції щодо України. Про це свідчать результати голосування, опубліковані на сайті ПАРЄ. Парламентська асамблея Ради Європи схвалила резолюції, які стали переможними для України і нищівними для РФ.

В резолюціях засуджуються незаконні "вибори" у Криму в Думу РФ, результати вважаються нікчемними, і ПАРЄ не визнає їх, як по чотирьох округах Криму, так і по включенню його у виборчий округ, що ставить під сумнів легітимність Думи РФ. Також парламентська асамблея Ради Європи вважає неможливим швидке проведення виборів на Донбасі, попри вимоги Мінських домовленостей.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація