Сакварелідзе назвав лист нардепів до Шокіна "колективним доносом"

Сакварелідзе назвав лист нардепів до Шокіна "колективним доносом"

Фото: УНІАН

Депутати вимагають звільнити заступника генпрокурора.

Заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе назвав лист народних депутатів до Віктора Шокіна з вимогою його звільнити "колективним доносом".

"Всі "передові" люди (Голубов, Дейдей, Ківалов, Урбанський, Пресман, Гуляєв, Унгурян, Барвіненко) об'єдналися – тут можна побачити і апологетів "русского мира", і хакерів, і одеських бізнес-"королів" і, звичайно ж, відомих контрабандистів", - написав Сакварелідзе.

Заступник генпрокурора вважає, що тепер "абсолютно очевидно, хто є хто – хто бореться за правду і нову сильну та успішну Україну, а хто всіма силами цьому протистоїть".

 

Колективний донос №2 http://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=171364 ;-) Радянська класика...

Опубліковано Davit Sakvarelidze 26 березень 2016 р.

Нагадаємо, народні депутати, обрані від Одеської області, і керівники більшості обласних прокуратур України вимагають звільнити Давида Сакварелідзе від посади заступника генпрокурора і голови прокуратури Одеської області. Відповідні листи вони написали на ім'я генерального прокурора Віктора Шокіна.

24 березня команді заступника генерального прокурора Давида Сакварелідзе повідомили про обшуки під час прямого ефіру програми "Шустер Live". Повідомлення про ймовірні обшуки отримав заступник начальника відділу процесуального керівництва Віталій Опанасенко, якому подзвонили з Генпрокуратури. Пізніше ГПУ спростувала факт обшуків.

Напередодні Сакварелідзе повідомив, що двоє слідчих з його команди, які вели справу "діамантових прокурорів", отримали повідомлення про звільнення. Заступник генпрокурора назвав це "широкомасштабним наступом" на його команду через цю справу.

При цьому, прокурор ГПУ Владислав Куценко звинуватив команду Сакварелідзе у безвідповідальному ставленні до скандальної справи.

У ГПУ звільняють слідчих у справі "діамантових" прокурорів

У ГПУ звільняють слідчих у справі "діамантових" прокурорів

Повʼязані теми:

Наступна публікація