Сакварелідзе повідомив про створення нової партії

Сакварелідзе повідомив про створення нової партії

Фото: УНІАН

Колишній заступник генерального прокурора зазначив, що нудьгує за політичною діяльністю.

Екс-заступник генерального прокурора України Давід Сакварелідзе повідомив про створення в Україні нової політичної партії, до якої і сам ввійде.

Про це він повідомив на лекції у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, пише Українська правда.

За його словами, наступного або вже цього тижня буде оголошено про створення політичної платформи, до якої увійде і сам Сакварелідзе.

"Найближчими днями все буде озвучено. Туди будуть входити талановиті і некорумповані люди, які хочуть щось змінити в цій країні", - зазначив він.

На запитання журналістів, чи буде нова партія створюватися на тлі "Руху за очищення", організованого Міхеілом Саакашвілі, він відповів, що "рух свою справу вже зробив".

"Змінено прем'єр-міністра, змінюється генпрокурор. Тобто рух свою справу вже завершив. Поки більше нічого говорити не можу", - передає видання слова екс-заступника генпрокурора.

Також Сакварелідзе зазначив, що нудьгує за політичною діяльністю.

Варто зазначити, що він не підтвердив і не спростував, що в партію ввійде губернатор Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Давид Сакварелідзе розповів подробиці своєї відставкиЗа його словами, його відставку було узгоджено Віктором Шокіним з президентом Петром Порошенком. 

Також реформатор розповів, що перед звільненням зустрічався з Порошенком, а після – президент йому дзвонив і запевнив, що не знав про відставку.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація