"Самопоміч" відкликала з уряду аграрного міністра Павленка

"Самопоміч" відкликала з уряду аграрного міністра Павленка

Фото: УНІАН

Міністр погодився на вимоги фракції.

Фракція "Самопоміч" на засіданні ввечері 27 січня прийняла рішення відкликати з уряду аграрного міністра Олексія Павленка.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на лідера фракції Олега Березюка.

За його словами, Павленко погодився на вимоги фракції.

"Міністру ми вдячні за його діяльність і за його якісні дії, зокрема, в частині дерегуляції АПК, але в умовах, що склалися, ми вирішили відкликати його з уряду", - заявив Березюк.

Голова фракції "Самопомочі" зазначив, що депутати від цієї політсили також вирішили озвучити недовіру до уряду і вважають за доцільне сформувати новий уряд з новим прем'єром

"Ми закликаємо коаліцію спільно відкорегувати і підписати коаліційну угоду, яка б відображала нові умови роботи. Це все має бути, щоб відновити довіру до влади і запобігти дестабілізації в країні і проведенні нових виборів. Цього допустити не можна", - додав він.

 

Міністр аграрної політики Павленко відмовляється йти у відставку

Міністр аграрної політики Павленко відмовляється йти у відставку

Нагадаємо, лідер фракції "Самопомочі" у Верховній Раді Олег Березюк напередодні заявив, що Рада партії ухвалила рішення про відкликання міністра АПП Олексія Павленка. Джерела в партії повідомляли, що причиною цього є прем'єр Арсеній Яценюк, через якого Павленко начебто не може нормально керувати міністерством.

Сам Павленко вражений заявою партії "Самопоміч" про його відкликання з посади. Про це він написав у себе у Facebook. За його словами, партія завжди високо оцінювала роботу його команди. Окрім того, з Павленком не велися жодні консультації з приводу його відкликання. "Я не є членом будь-якої партії і не входжу ні в які партійні органи. У мене немає жодних кулуарних зобов'язань. В мене тільки одна політика – аграрна", - написав він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація