"Самопоміч" запросила Павленка на "розмову" щодо його відставки

"Самопоміч" запросила Павленка на "розмову" щодо його відставки

"Самопоміч" хоче відкликати Павленка з Кабінету міністрів. / Фото: УНІАН

У фракції на 99% впевнені, що відкличуть міністра.

"Самопоміч" запросила міністра агропромислової політики Олексія Павленка на засідання фракції, яке відбудеться ввечері 27 січня. Депутати хочуть обговорити з ним питання щодо його відкликання.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерела у фракції.

"Можу дати 99% впевненості, що його відкличуть", - зазначив один зі співрозмовників.

Інший депутат розповів, що розмови з Павленком щодо його відставки ведуться регулярно. Остання відбулася близько 7-ї ранку у вівторок, 26 січня – лідер фракції "Самопомочі" Олег Березюк особисто розмовляв з міністром.

Міністр аграрної політики Павленко відмовляється йти у відставку

Міністр аграрної політики Павленко відмовляється йти у відставку

Нагадаємо, лідер фракції "Самопомочі" у Верховній Раді Олег Березюк напередодні заявив, що Рада партії ухвалила рішення про відкликання міністра АПП Олексія Павленка. Джерела в партії повідомляли, що причиною цього є прем'єр Арсеній Яценюк, через якого Павленко начебто не може нормально керувати міністерством.

Сам Павленко вражений заявою партії "Самопоміч" про його відкликання з посади. Про це він написав у себе у Facebook. За його словами, партія завжди високо оцінювала роботу його команди. Окрім того, з Павленком не велися жодні консультації з приводу його відкликання. "Я не є членом будь-якої партії і не входжу ні в які партійні органи. У мене немає жодних кулуарних зобов'язань. В мене тільки одна політика – аграрна", - написав він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація