Савченко пояснила, чому відмовилася від квітів Тимошенко

Савченко пояснила, чому відмовилася від квітів Тимошенко

Фото: Reuters

Нардеп ні від кого не брала квіти в день свого повернення в Україну.

Звільнена з російського полону народний депутат України Надія Савченко не взяла квіти від лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко в день свого повернення в Україну, бо вважає зайвим такий пафос.

Про це вона розповіла в ефірі "Шустер Live", передає Еспресо.TV.

"Я забула, що таке тактильні відчуття. До мене торкалися, тільки коли мене обшукували. А це далеко не приємні відчуття для того, щоб потім відчувати, як до тебе торкається людина, коли тебе аж тіпає. Зі мною практично мало хто розмовляв. Голосові зв'язки і мова - це два м'язи, які у мене відпочивали, тому я не брала квіти ні від кого. Може, це ображало людей. Мені говорили, що ти повинна брати. Я вважаю, що це зайве. Не подобається мені такий пафос" , - сказала Савченко.

При цьому нардеп каже, що не пам'ятає момент, коли Тимошенко давала їй квіти, бо була схвильована. За словами Савченко, лідер "Батьківщини" з розумінням поставилася до такої реакції.

Нагадаємо, що українську льотчицю Надію Савченко після 708 днів полону повернули на Батьківщину. Президентський борт приземлився в аеропорту "Бориспіль" 25 травня вдень. Колишню бранку РФ, яка вийшла з літака босоніж, зустрічав натовп журналістів та політики. Зокрема, з величезним букетом, від якого Савченко відмовилася, прибула Юлія Тимошенко.

До слова, родичам льотчиці – її сестрі та матері – ніхто не повідомив точного часу прибуття Надії. Вони були вимушені їхати до літовища своїм ходомПісля зустрічі із журналістами та гнівної промови на адресу нетактовних працівників пера, Савченко поїхала до Адміністрації Президента.

Там льотчиця подякувала військовим та українцям за те, що повернулася. Крім того, жінка вибачилася перед побратимами за те, що досі жива. Президент України, своєю чергою, за незламність волі та жертовність вручив Савченко орден "Золота Зірка".

Юлія Тимошенко розповіла про співпрацю з Надією Савченко

Юлія Тимошенко розповіла про співпрацю з Надією Савченко

Повʼязані теми:

Наступна публікація