Савченко пояснила готовність до переговорів із "ЛНР/ДНР": розмовлятиму хоч із чортом

Савченко пояснила готовність до переговорів із "ЛНР/ДНР": розмовлятиму хоч із чортом

Фото: УНІАН

Нардеп спростувала чутки про те, що вона пов'язана із Медведчуком. 

Народний депутат Надія Савченко заявила про те, що її головна мета – звільнення полонених, і заради цього вона готова вести переговори із будь-ким.

Таку думку вона висловила в інтерв'ю виданню "Новая газета".

Політик наголосила, що їй байдуже на те, що її почали називати "агентом Путіна" після заяви про готовність вести перемовини про обмін із бойовиками "ЛНР" та "ДНР"

"Це все в повітря, інтернет-висловлювання мене не цікавлять, цього віртуального пласта для мене не існує, скільки б мені не говорили, що на нього треба звертати увагу. Ось ви потім напишете, а я навіть читати не буду це інтерв'ю. В цьому вся я. Помічники мої будуть читати і матюкатися, що я вам наговорила тут, а я не буду", - наголосила народна обраниця.

Савченко також назвала дурницею чутки про те, що вона – проект Віктора Медведчука, і заявила про готовність вести переговори заради обміну полонених "хоч із самим чортом".

"Знову дурниця. Ні, не знайома і не знаю, яку він (Медведчук – Ред.) брав участь в моєму звільненні. Вийшло звільнити - добре, тепер треба звільнити й інших, які в полоні в Росії. І це для мене найважливіше завдання, і я готова заради цього розмовляти хоч навіть із самим чортом. Важливий результат, а не особистості переговірників. Караван іде, собаки гавкають. Хай говорять все, що хочуть, а я залишуся собою", - резюмувала вона. 

Нагадаємо, 7 червня депутат Верховної Ради Надія Савченко заявила, що потрібно провести прямі переговори з "ДНР" і "ЛНР". Також вона зазначила, що готова особисто проводити переговори з ватажками терористів.

Після цієї заяви з Савченко зустрівся президент України Петро Порошенко. За словами нардепа, президент проти ідеї прямих переговорів Києва з бойовиками "ДНР" і "ЛНР".

"З президентом ми говорили сьогодні на цю тему. Президент дотримується тієї лінії, яку зараз озвучила СБУ, то безпосередньо обговорювати в тому контексті, як я хочу можна тільки звільнення заручників. В принципі я тільки це й збиралася обговорити", - сказала Савченко.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація