Савченко "розсекретила" свої людські слабкості

Савченко "розсекретила" свої людські слабкості

Фото: Reuters

Нардеп пояснила, чому не хоче кидати курити.

У вольової та мужньої Надії Савченко є свої маленькі слабкості. Особливий вплив на неї мають сестра і мама, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

До поганих із точки зору суспільства сама Надя віднесла шкідливу звичку куріння. Однак позбавлятися її вона поки що не збирається. "Я знала, що буду курити ще з чотирьох років. Звичайно, можна сказати, "як так, такий поганий приклад, дівчина курить". Кожна людина має право робити те, що хоче. У мене курив дядько, і мені дуже подобався запах тютюну. Він вирощував свою махорку, і коли він сідав після важкої фізичної роботи і закурював , я бігала і нюхала цей запах. І я всім казала – буду курити. Всі казали – "Надю, ти ще маленька, от коли виростеш…". Коли я отримала паспорт у 16 років, то подумала, що вже мабуть виросла, ми з подругою взяли й закурили, і я зрозуміла, що це моє", - розповіла Савченко.

Вона зізналася, що мусила виборювати своє право на цигарки. "Я захистила свій вибір перед батьками. Роки два батьки на мене сварилися, говорили як це погано, а потім прийняли. І вже я курю років зо 20 і кидати не збираюсь. Іноді у в'язниці, коли ти не їж та не п'єш, викурити цигарку – це було єдине щастя. Покурити, подумати наодинці самій з собою. Але я не раджу нікому! Це не реклама цигарок!", - попередила нардеп.

Повний текст інтерв'ю із Надією Савченко можна прочитати тут.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

Після Європи Надія Савченко поїде регіонами України

Після Європи Надія Савченко поїде регіонами  України

Повʼязані теми:

Наступна публікація