Сайт е-декларацій не витримав навантаження через велику кількість запитів

Сайт е-декларацій не витримав навантаження через велику кількість запитів

Фото: gostomel-rada.gov.ua

Кількість запитів на годину складає понад 200 тисяч.

Офіційний веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції працює нестабільно через велику кількість запитів.

Про це НАЗК написало на своїй сторінці у Facebook.

"Офіційний сайт Національного агентства (nazk.gov.ua) працює нестабільно через велику кількість запитів. Лише протягом останньої доби системою було зафіксовано 3,8 млн запитів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на сьогодні кількість запитів на годину складає понад 200 тисяч.

Наразі проводяться роботи з розширенню пропускної здатності фізичних каналів зв'язку та збільшення обчислювальної потужності серверного обладнання (віртуальної інфраструктури) офіційного сайту НАЗК.

"Просимо суб'єктів декларування для доступу до системи "Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування" використовувати пряме посилання на портал за адресою: portal.nazk.gov.ua", - додали в агентстві.

Нагадаємо, станом на 23 жовтня електронні декларації подали майже 22 тисячі посадовців, із них 31 - народні депутати. У РПР зазначили, що станом на 9:00 17 жовтня на сайті НАЗП було лише 8333 е-декларацій, шість із яких подали нардепи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація