СБУшник розповів про "долбой*бів", які "пиз*или" свідка у справі "васильківських терористів"

СБУшник розповів про "долбой*бів", які "пиз*или" свідка у справі "васильківських терористів"

СБУшника зняли на приховану камеру

Працівника СБУ журналісти зняли на приховану камеру.  

Журналісти телеканалу ТВі зняли на приховану камеру зустріч свідка у справі "васильківських терористів", студента Юрія Бойка з працівником СБУ Дмитром Єрмаковичем.

На відео працівник СБУ, рясно лаючись нецензурними словами, прямим текстом визнає, що свідка під час допиту били, а багаточисельні томи справи називає "лайном", яке він сам не читав.

Пояснюючи свідку, хто під час допитів застосовував до нього силу, СБУшник розповів: "У нас в управлінні ми поділяємось на слідчих та оперів. Я, Саша – це опера. Оці хлопці, які тебе допитували, Івашко, це слідчі, це наші. А ті, які тебе пиз*или, ці долбой*би, коротше ці люди, які неадекватно себе поводили, - це не наші, це з центрального апарату".

"13 томів справи по 250 сторінок. Я нормальна людина, щоб таке лайно читати? Нафіга воно мені потрібно? Я всю цю ситуацію з самого початку до кінця знаю. Ніхто стільки не знає, скільки я, бо я, бл*дь, все це відпрацьовував. Цих людей", - продовжив співробітник СБУ.

Як відомо, 22 серпня цього року співробітники СБУ у Василькові Київської області заявили про затримання трьох учасників організованого злочинного угруповання, які нібито 24 серпня планували здійснити вибух у Києві або передмісті. Рано вранці 23 серпня затриманих за підозрою в організації теракту відпустили. Пізно ввечері того ж 23 серпня представники СБУ їх знову затримали.

У кінці жовтня один зі свідків у справі так званих "васильківських терористів" Юрій Бойко відмовився від своїх свідчень проти обвинувачених і заявив про тиск на нього з боку СБУ. 

Читайте також:

Суд залишив без змін вирок "макіївським терористам"

Підсумки 2011: Найрезонансніші теракти року

Терористи радять готувати в Донецьку "труповозки"

Повʼязані теми:

Наступна публікація