Шевченко назвав Ляшка безпринципним популістом і пригадав йому секс-скандал

Шевченко назвав Ляшка безпринципним популістом і пригадав йому секс-скандал

Шевченко вважає Ляшка популістом та політичним пристосуванцем

Депутат закликав журналістів не робити з Ляшка героя. 

Позафракційний народний депутат України Олександр Шевченко назвав Олега Ляшка безпринципним популістом та політичним пристосуванцем, а також закликав журналістів не робити з нього героя, "який, насправді, просто брехун і популіст". 

Про це депутат заявив у коментарі ТСН

"Ляшко, те що він робив житті, з популістичної точки зору, мене не цікавить. Мене цікавить те, що його популізм принесе для країни. І коли людина нагло бреше в очі", - вважає політик. 

На переконання політика, так звана "толерантність" Ляшка почала розвиватися ще з 1993 року, коли він "був готовий змінити орієнтацію". 

"Але якби та особа хоча б була нормальна, то ще можна було б з тим миритися, але коли людина безпринципна, брехлива і коли та її "толерантність" – вона уже у мене визиває рвотний рефлекс. Коли він був готовий змінити орієнтацію, чи будь-кому робити будь що, в тому числі і мужчинам. Надавати їм сексуальні забави, щоб досягти свого інтересу, особистого", - сказав Шевченко. 

За словами депутата, першим питанням, яке він сьогодні задав Ляшку, було "як далеко ви можете зайти, щоб досягти якогось свого меркантильного чи політичного інтересу, на що я почув, що "хто ти такий", потім образи в іншому плані". 

Шевченко назвав Ляшка "безпринципним популістом"

Шевченко назвав Ляшка "безпринципним популістом"

"І кажу, там де він (Ляшко) мене буде зачіпати – там він і буде получати! Хай це дуже добре знає. І хочу сказати, що не варто телеканалам концентруватися на одному політикові та забувати про правду. Я маю на увазі телеканал Інтер і близько плаваючі. І не треба безкінечно робити такого героя, який насправді просто брехун і популіст", - додав він. 

Як повідомлялося раніше, сьогодні в кулуарах Верховної Ради України між Олегом Ляшком та Олександром Шевченком сталася бійка, в результаті якої Ляшко отримав удар рукою в щелепу і ледь не впав. Шевченко звинуватив Ляшка в тому, що нардеп піариться на війні і запропонував депутату разом з ним поїхати на Донбас. Ляшко, у відповідь, пожалівся на те, що Шевченко ледь не зламав йому щелепу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація