Син екс-депутатки від КПУ допомагає бандитам влаштовувати теракти у Харкові

Син екс-депутатки від КПУ допомагає бандитам влаштовувати теракти у Харкові

Олександровський у Бєлгороді товаришує з ватажком "Харківських партизан" / Фото: olex-kurinniy.livejournal.com

Журналісти розкрили, хто стоїть за вибухами у місті.

Організовувати криваві теракти у Харкові бандитам з терористичної організації "Харківські партизани" допомагає син екс-депутатки Верховної Ради від КПУ Алли Олександровської Олександр. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Тиждень.

Нещодавно у Харкові під час пішої ходи в пам'ять жертв Євромайдану влаштували теракт. На жаль, спецслужби захистити людей не встигли.  Жертвами інциденту трагічного стали четверо людей, серед яких 15-річний хлопчик. Ще  десятки харків'ян отримали мінно-вибухові поранення різного ступеня складності .

Вже наступного дня СБУ заявила, що затримали організатора теракту на прізвисько "Рижий". Ще в листопаді він поїхав до Бєлгорода прямо в руки  спецслужб Росії, які дали йому зброю та провели навчання.

"Вчинений теракт був групою у складі трьох осіб. Всі троє - громадяни України. Старший – організатор і безпосередньо виконавець, житель міста Харкова, активний учасник в 2014 році незаконної терористичної організації "Оплот", - заявив глава СБУК Валентин Наливайченко.

Життя харків'ян було оцінено в 10 тисяч доларів. В цій групі був і співробітник харківського "Беркуту". Інші - учасники Антимайдану в Києві. Всі брали участь у кривавому  розгоні майданівської колони в  Маріїнському парку. Організатор - не шкодує про те, що скоїв.

Син відомого українського політика допомагає влаштовувати криваві теракти в Харкові

Син відомого українського політика допомагає влаштовувати криваві теракти в Харкові

"Після повідомлення від свого інформатора, що колона пішла, я привів у дію вибуховий пристрій і відзвітував у цей же день перед своїм куратором, що завдання виконане", - розповів  підозрюваний в організації теракту.

Журналісти ТСН.Тиждень вирішили відкрити завісу, хто саме стоїть за цими терактами. Минулого року після початку війни на Донбасі -  в Харкові почали звучати постріли і вибухи. Їх влаштовували учасники місцевого Антимайдану. Побоюючись арешту, влітку вони виїхали на територію Росії - в Бєлгород. А пізніше з допомогою Головного розвідувального управління Міноборони РФ створили реальну терористичну організацію з назвою "Харківські партизани".  Усі її члени є завербованими агентами спецслужбами РФ. І вся їх діяльність нині: інструктаж, завдання, гроші, зброя прямо пов'язані з ГРУ Росії.

Один з співкоординаторів цієї терористичної організації - це Вадим Монастирьов, міліціонер одного з райвідділів Харківської міліції. Він займався розшуком і кажуть, сидів на потоках контрабанди.

Керівник терористів - ще один харківський міліціонер - Олег Собченко. Він теж працював у карному розшуку. Його характеризують, як людину, яка, м'яко кажучи, не поважала закон. В Бєлгороді він організував таке собі легальне прикриття - бригади з ремонту квартир . Він набирає в них харків'ян , яких далі і вербує в терористи. Сьогодні його організація взяла на себе  відповідальність за більшість вибухів у Харкові. Наприклад, теракт на станції Шебелінка анонсував Філіп Екозьянц. Він харків'янин, який втік з терористами в Бєлгород і там популяризує цю терористичну організацію.

Координатор "Харківських партизанів" Олег Собченко - добрий товариш сина колишньої депутатки Верховної Ради комуністки Алли Олександровської. Тієї самої екс-депутатки, яка є організатором сепаратистських мітингів в Харкові, а нині  - мітингів "за мир". Син Олександровської теж в Бєлгороді.

Тож, поки мати в Харкові відпрацьовує один сценарій Кремля, влаштовуючи мітинги, її син в Бєлгороді працює над іншим, як примножити кількість вбитих харків'ян за допомогою терактів.

Кореспондент ТСН Сергій Гальченко

Як повідомлялося раніше, Наливайченко розповів про організаторів кривавого теракту в Харкові. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація