Ситник повідомив, коли на допит до НАБУ викличуть Кононенка

Ситник повідомив, коли на допит до НАБУ викличуть Кононенка

Кононенка можуть вже сьогодні викликати на допит / Фото: УНІАН

Нардеп готовий свідчити на "детекторі брехні".

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявляє, що депутата від БПП Ігоря Кононенка можуть вже сьогодні викликати на допит через звинувачення міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса.

Про це Ситник сказав журналістам сьогодні, 11 лютого, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Будемо, можливо, сьогодні", - зазначив директор НАБУ.

3 лютого глава Міністерства економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив про свою відставку. Причиною звільнення він назвав різку активізацію блокування будь-яких системних реформ і нав'язування сумнівних особистостей в команду. Зокрема, він звинуватив першого заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка у лобіюванні своїх людей на високі посади в держкомпаніях і на крісло заступника міністра. Документів із доказами злочинних дій провладного депутата, каже міністр, вистачає.

Сам Кононенко всі обвинувачення відкидає та заявляє про готовність свідчити у Антикорупційному бюро на "детекторі брехні". Готовність давати свідчення у НАБУ висловив і Айварас Абромавичус. У Бюро повідомили про відкриття справи щодо заяв міністра, однак висвітлювати свідчення політиків журналістам не дозволили.

Повʼязані теми:

Наступна публікація