Скандал у прифронтовій Бахмутці. Голову району звинувачують у водінні у нетверезому стані

Скандал у прифронтовій Бахмутці. Голову району звинувачують у водінні у нетверезому стані

Фото: 06274.com.ua

Чиновник спростовує звинувачення та закидає поліцейським виконання політичного замовлення.

Голову райдержадміністрації Бахмутського району на Донеччині Володимира Бохонова підозрюють у водінні у нетверезому стані. Про це ТСН.ua повідомило джерело з правоохоронних органів.

27 жовтня у місті Бахмут в районі вулиці Леваневського, 4 поліцейські зупинили автомобіль Nissan Juke, за кермом якого був Бохонов.

Як повідомляє джерело, він мав ознаки алкогольного сп'яніння. Бохонову запропонували пройти перевірку на вміст алкоголю у крові, проте він відмовився. Поліцейські запросили понятих, склали протокол і відпустили чиновника.

Водночас Бохонов має іншу версію подій. Зокрема, він спростовує, що вживав алкоголь перед тим, як сісти за кермо. За його словами, поліцейські зупинили його безпідставно.

"Коли вони запропонували мені [пройти перевірку на алкоголь], тобто безпідставно сказали мені, що чують запах алкоголю, я сказав: "Будь ласка, ми пройдемо засвідчення після того, як ви мені поясните причину зупинки автомобіля". Цього зроблено не було", - запевнив Бохонов, додавши, що він не відмовлявся від засвідчення, лише не хотів проводити його за допомогою приладу, які мали поліцейські.

Начальника відділу «Бахмут» та двох його підлеглих затримали за хабарі

Начальника відділу «Бахмут» та двох його підлеглих затримали за хабарі

Чиновник наголошує, що ситуація, яка склалася, є політичним замовленням з метою дискредитації влади. "У нас є районна рада, дві треті якої - Опозиційний блок, який цілком дискредитує виконавчу владу. Старається. І за рахунок особистих звязків з оборотнями у поліції, вони це планували зробити. Більше того - ще за кілька днів до зупинки я мав інформацію, що вони планують це", - зазначив він.

Бохонов додав, що підозрюючи поліцейських у виконанні замовлення проти нього, викликав на місце пригоди слідчу оперативну групу працівників внутрішньої безпеки і пройшов наркологічне засвідчення у наркологічній поліклініці. Чиновник запевнив, що згідно зі складеним актом засвідчення, він не перебував у стані алкогольного сп'яніння.

ТСН.ua звернувся до районного управління поліції за коментарем та підтвердженням того, що Бохонов пройшов перевірку на вміст алкоголю у крові, проте досі не отримав відповіді. Водночас достеменно відомо, що правоохоронці мають відеозапис інциденту, який пролив би світло на події.

Зазначимо, що Володимир Бохонов - колишній співробітник правоохоронних органів. За часів Януковича працював у Маріупольському УБОЗ. Пізніше Бохонов переїхав до Луганська, де працював заступником начальника УБОЗ. Після Революції Гідності він звільнився з поліції. У грудні 2015 року указом президента його було призначено головою Артемівської РДА (тепер Бахмутської).

Повʼязані теми:

Наступна публікація