Скандальний лідер Bloodhaund Gang вибачився перед українцями і пояснив, що бризкав кетчупом

Скандальний лідер Bloodhaund Gang вибачився перед українцями і пояснив, що бризкав кетчупом

Джаред Хасселхофф попросив вибачення в українців

Хасселхоффу шкода, що його зрозуміли не так.

Бас-гітарист американської панк-групи Bloodhaund Gang Джаред Хасселхофф, якому заборонили в'їзд в Україну на п'ять років, вибачився за свої дії на концерті в Києві.

Про це він заявив в інтерв'ю одному з українських телеканалів.

За його словами, колектив під час своїх концертів розігрує виставу, в якій вокаліста "карають" за те, що той виконує пісні групи Depeche Mode.

"Я вийшов зі штучним статевим органом, соліст нібито відірвав його, а у мене в ремені був спеціальний пристрій з помпою, за допомогою якого я імітував розбризкування крові", - сказав басист.



Хасселхофф додав, що замість крові використовувався кетчуп, розбавлений водою. Він не виключив, що кілька крапель, можливо, потрапило на прапор.

"В більшості країн, в яких ми виступаємо, в знак поваги ми вішаємо на сцені прапори. Це збіг обставин, що він там опинився саме тоді, коли ми розігрували свою виставу. Я не розумію, чому українці ображаються на мене за кетчуп, який я розбризкував перед їхнім прапором, але все ж, якщо це їх образило, я вибачаюся перед українськими людьми, країною і урядом", - зазначив музикант.

Нагадаємо, бас-гітарист Bloodhound Gang підтерся прапором Росії на концерті в Одесі. Після цього в інтернеті з'явилося відео, на якому басист групи нібито "помочився" на український прапор.

Повʼязані теми:

Наступна публікація