Скандальний нардеп від Порошенка націлився на місце Квіташвілі

Скандальний нардеп від Порошенка націлився на місце Квіташвілі

Гончаренко хоче стати міністром охорони здоров’я / Фото: goncharenko.od.ua

За словами Гончаренка, він отримав уже понад 50 голосів депутатів на підтримку його кандидатури.

Народний депутат від БПП Олексій Гончаренко підтвердив, що претендує на посаду очільника Міністерства охорони здоров'я і його кандидатуру наразі розглядають.

"Дійсно, більше 50 депутатів із фракції БПП підписали папір про підтримку моєї кандидатури в міністри охорони здоров'я. Але поки у нас є чинний міністр Квіташвілі. Тому це все дуже попередньо. Крім того, є й інші гідні кандидатури. Але навіть за обговорення моєї кандидатури я вдячний своїм колегам", - наголосив Гончаренко, пише LB.ua.

Зазначимо, Гончаренко починав свою діяльність як поборник російської мови і майже 10 років входив до "Партії регіонів", називаючи Україну "штучно зшитою" державою. Проте на останніх виборах до парламенту одеський політик був обраний за списками "Блоку Петра Порошенка".

Нагадаємо, 2 липня очільник МОЗ сам написав заяву на звільнення через шквал критики його діяльності. Проте відтоді доля Квіташвілі на посаді головного лікаря країни досі невирішена. Рада з трьох спроб не змогла звільнити міністра охорони здоров'я. Пізніше у фракції Порошенка привідкрили завісу над майбутніми змінами в уряді. Нардеп з БПП розповів, як можуть найближчим часом змінитися міністерства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація