Слов'янськ залишився без питної води, бо терористи не дають ремонтувати водогін - ЗМІ

Слов'янськ залишився без питної води, бо терористи не дають ремонтувати водогін - ЗМІ

Слов’янськ зостався без питної води / Фото: 1in.am

Проросійські та російські бойовики намагаються втекти з оточеного українськими силовиками міста.

Жителі Слов'янська на Донеччині, в якому вже понад місяць "хазяйнують" терористи, залишилися без питної води. Це сталося, бо був пошкоджений центральний водопровід, а через бойові дії в тому місці його не можуть відремонтувати.

Водопровід не дозволяють ремонтувати так звані ополченці – проросійські та російські бойовики, повідомляє "Остров". Джерела повідомили ЗМІ, що "найближчим часом ремонт проводитися не буде".

Тим часом у Слов'янську більше тижня триває активна боротьба з терористами.

"Дії бойовиків у районі проведення АТО в Слов'янську та Червоному Лиману вкотре підкреслюють їхню злочинність, адже вони використовують для своїх схованок будівлі лікарень, дитячих садочків, баз відпочинку та санаторіїв. За оперативною інформацією, бойовики у військовій формі, які раніше займали приміщення міської лікарні Слов'янська, з початком операції сил АТО покинули територію медичного закладу. Відомо, що бандити облаштовувались там надовго, серед іншої інфраструктури навіть обладнали собі бомбосховище. Але активні дії українських військовослужбовців налякали найманців і вони спішно тікають з міста, намагаючись прорватись крізь кільце оточення", - написав у Facebook керівник групи інформування про АТО Владислав Селезньов.

 
Допис by Vladislav Seleznev.

Керівництво АТО закликало місцевих мешканців не виходити з дому.

Нагадаємо, антитерористична операція на Донбасі триває вже майже два місяці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація