Соболєв про SMS-ки Луценка: підкилимна возня на Банковій нічого доброго не принесе

Соболєв про SMS-ки Луценка: підкилимна возня на Банковій нічого доброго не принесе

Соболєв не в захваті від діяльності влади / Фото: УНІАН

Нардепи розчаровані тривалою боротьбою за крісла.

Торги за посади в новому уряді тривають у будівлі Адміністрації президента. Про перспективи отримати завтра новий склад Кабміну оглядачі говорять дуже обережно, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Депутати ВР запевняють, що готові були результативно проголосувати вже сьогодні. Але на Банковій так і не погодили позиції та персоналії.

Ця непублічність політичного процесу відверто не подобається тим, хто не бере участі в розподілі крісел.

"Зараз ми бачимо підкилимну возню. Про щось стає відомо тільки з SMS-ок Юрія Луценка, котрі сфотографували журналісти. Я думаю, що якщо це правда, якщо це та ситуація, коли президент SMS-ками керує парламентом, то це ні парламенту, ні президенту нічого доброго не принесе", - заявив нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

Не в захваті від очікування й партнери пропрезидентської сили по коаліції.

"Будемо сподіватися, завтра відбудеться. Ну, про дедлайн ви всі чули. Ми чекаємо від Блоку Петра Порошенка, коли вони нарешті вийдуть з єдиною кандидатурою, за яку проголосує парламент", - ввічливо підбив підсумки дня представник "Народного фронту" Леонід Ємець.

На Банковій консультації в самому розпалі. Однак жодних новин з-за стін Адміністрації президента немає. Журналісти продовжують чатувати під дверима будівлі в надії зустріти хоча б когось із відомих осіб, хто міг би розповісти, які ж саме зараз перспективи виходу з політичної кризи.

Раніше повідомлялося, що Гройсман сплутав карти Порошенку вінницькими креатурами в Кабмін.

У БПП уже назвали три міністерства, які стали каменем спотикання при формуванні нового уряду. Заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка Олексій Гончаренко запевнив, що перемовини щодо уряду тривають, однак узгодити позиції наразі не вдається. Унаслідок цієї неузгодженості голосування за відставку Яценюка та призначення Кабміну Гройсмана у вівторок було зірвано.

Кореспондент ТСН Олександр Загородний

Верховна Рада закрилася до завтра

Верховна Рада закрилася до завтра

Повʼязані теми:

Наступна публікація