Соратниця Януковича Герман засвітилась в українській делегації на сніданку з Обамою

Соратниця Януковича Герман засвітилась в українській делегації на сніданку з Обамою

Фото: Reuters

Захід президента США має підкреслений аполітичний характер.

Фото: ТСН.ua
Колишня нардеп від Партії регіонів та радниця екс-президента Віктора Януковича Ганна Герман відвідала Президентський сніданок-молитву у Вашингтоні. ТСН отримала відео з політиком у залі.

Як відомо, Національний сніданок-молитва проводиться щорічно у перший четвер лютого у Вашингтоні в готелі Хілтон Інтернешнл. Він має підкреслений аполітичний характер, а головним організатором заходу є американська релігійна організація "Фундація Братерства".

Серед учасників сніданку щороку фігурує Президент США, лідери Сенату і Палати представників, чільні урядовці. Головні виступаючі присвячують свої промови темі моральних цінностей суспільства та взаємодії політики і релігії. Захід відвідують в середньому 3,5 тисячі гостей, вартість для кожного учасника складає 500 доларів.

Закордонні країни представлені переважно послами або почесними гостями. Список учасників не публікується заздалегідь з міркувань безпеки і не оприлюднюється постфактум в силу підкресленої дискретності і аполітичності цього заходу. ТСН стало відомо, що від України цього року у сніданку брали участь 30 осіб, серед них Валентин Наливайченко, Юлія Тимошенко, Сергій Березенко, Павло Унгурян, Ганна Герман, Юрій Мірошниченко та інші.

Як розповів на своїй сторінці у Facebook один з учасників сніданку депутат Сергій Березенко, Герман та Тимошенко виступили на зустрічі із спільною промовою, у якій розповіли, що вони більше не опонентки.

Фото: facebook/Сергій Березенко

"На моє щире здивування, слово надали двом українкам, жінкам, зі слів модератора, важкої долі. Далі, цитую: "Політичним опонентам, які стояли по різні сторони барикад, відстоювали різні цінності, але через вміння прощати, зараз називають одна одну не інакше як СЕСТРАМИ"… По завершенню (промов – ред.), жінки обійнялися і довго тримали одна одну в обіймах під аплодисменти депутатів від опозиції, які сиділи за сусідніми столами. Жодного слова про зовнішню агресію сказано не було", - так написав про виступ Герман та Тимошенко Березенко.

Кореспондент ТСН Наталка Пісня

 

И умерли в один момент. Але ж не хоче українська земля приймати таких курв в себе. Може в Гондурасі?------------ У Ваш...

Опубликовано Сибирнашем Чунг Чунгом 4 февраля 2016 г.

Герман взяла участь у Національному сніданку-молитві у США

Герман взяла участь у Національному сніданку-молитві у США

Повʼязані теми:

Наступна публікація