Справу Савченко ведуть два десятки російських слідчих, щоб підтасовувати докази

Справу Савченко ведуть два десятки російських слідчих, щоб підтасовувати докази

Справою Савченко в Росії займаються 21 слідчий

В слідчому комітеті РФ з'явився новий відділ, про який досі ніхто не чув.

Справу Надії Савченко в Росії веде 21 слідчий, а в слідчому комітеті з'явився новий відділ, про який досі ніхто не чув - управління з розслідування злочинів, пов'язаних із застосуванням заборонених засобів та методів ведення війни. Жодної інформації про таке управління немає і на офіційному сайті слідчого комітету, йдеться в сюжеті ТСН. 19:30.

За словами одного з адвокатів Савченко Миколи Полозова, очевидно, це управління створено нещодавно. Окрім того, керівник слідчої групи, який займається справою Надії, та керівник новоспеченого управління - це одна й та сама особа, генерал-майор юстиції Димаров.

"У мене підозра, що російська влада створила спеціально це управління саме під українські події, і, власне, справи стосовно Коломийського, Авакова та інших осіб розслідується саме цим управління. А така кількість слідчих необхідна для того, щоб створити значимість доказів, які, по суті, фабрикуються", - сказав Полозов.

Крім того, адвокат Надії каже, що, можливо, вже на наступному тижні відбудеться суд. Надія написала спеціальну заяву - прохання бути особисто присутньою на засіданні. За російським законодавством, на це вона має повне право. 

Як вже раніше повідомлялося, адвокат Наді Савченко оскаржує її арешт у суді.

Справу Надії Савченко у Росії веде 21 слідчий

Справу Надії Савченко у Росії веде 21 слідчий

Повʼязані теми:

Наступна публікація