Стало відомо, коли Савченко дасть прес-конференцію

Стало відомо, коли Савченко дасть прес-конференцію

Фото: Reuters

Льотчицю зустрічали біля під'їзду з квітами.

Народний депутат України Надія Савченко планує дати прес-конференцію в п'ятницю, 27 травня, на якій відповість на всі запитання журналістів.

Про це вона сказала журналістам біля під'їзду свого будинку в середу ввечері, - пише "Інтерфакс-Україна".

Очікується, що прес-конференція відбудеться в п'ятницю о 12:00. Савченко зустрічали біля під'їзду з квітами. Вона зустріла їх з усмішкою і вже приймала квіти, хоча напередодні відмовилася в аеропорту від букету від лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Її адвокат Марк Фейгін підтвердив, що прес-конференція відбудеться в п'ятницю. "Подзвонила Надя. Наша прес-конференція в Києві о 12.00 в п'ятницю, 27 травня", - повідомив він на власній сторінці в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, що українську льотчицю Надію Савченко після 708 днів полону повернули на Батьківщину.

Президентський борт приземлився в аеропорту "Бориспіль" 25 травня вдень. Колишню бранку РФ, яка вийшла з літака босоніж, зустрічав натовп журналістів та політики.

Зокрема, з величезним букетом, від якого Савченко відмовилася, прибула Юлія Тимошенко.

До слова, родичам льотчиці – її сестрі та матері – ніхто не повідомив точного часу прибуття Надії. Вони були вимушені їхати до летовища своїм ходом.

Після зустрічі із журналістами та гнівної промови на адресу нетактовних працівників пера, Савченко поїхала до Адміністрації Президента.

Там льотчиця подякувала військовим та українцям за те, що повернулася. Крім того, вона вибачилася перед побратимами за те, що досі жива.

Президент України, своєю чергою, за незламність волі та жертовність вручив Савченко орден "Золота Зірка".

Я готова ще раз покласти своє життя за Україну - Савченко

Я готова ще раз покласти своє життя за Україну  - Савченко

Повʼязані теми:

Наступна публікація