Стало відомо, коли Яценюк відзвітує перед парламентом про роботу уряду

Стало відомо, коли Яценюк відзвітує перед парламентом про роботу уряду

Яценюк відзвітує про роботу уряду. / Фото: УНІАН

Рішення прийнято на засіданні голів фракцій за участю президента і прем'єра.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк відзвітує про роботу уряду перед Верховною Радою 16 лютого.

Про це повідомив лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, коментуючи підсумки наради лідерів фракцій за участю президента і прем'єра.

"На нараді лідерів фракцій за участю президента було узгоджено, і прем'єр погодився, що звіт уряду заплановано на 16 лютого", – цитує Ляшка "Інтерфакс-Україна".

Лідер "Радикальної партії" нагадав, що згідно з регламентом, уряд має подати до парламенту письмовий звіт про свою роботу до кінця цього тижня.

Нагадаємо, лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко закликав членів Кабміну відзвітувати у парламенті до 5 лютого. За словами представника пропрезидентської політсили, його ініціативу підтримують представники інших партій у парламенті.

Раніше у фракції "Самопоміч" почали вимагати переписати коаліційну угоду та сформувати новий уряд. Лідер фракції Олег Березюк наголосив, що апогеєм порушення всіх правил публічного управління була розробка і прийняття бюджету країни. 

Крім того, ВО "Батьківщина" вимагатиме відставки усього Кабінету міністрів на чолі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

У ВР через звіт Яценюка побилися депутати

У ВР через звіт Яценюка побилися депутати

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація