Стало відомо, що інкримінують подрузі лідера цивільного корпусу "Азов-Крим"

Разом із ним затримали його подругу.

СБУ підозрює Оксану Шелест, подругу голови цивільного корпусу "Азов-Крим" - Станіслава Краснова у незаконному носінні і зберіганні і передачі вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб, тобто у скоєнні злочину передбаченого ч 2 ст. 28 і ч. 1 статті 263 КК.

Про це йдеться у документах, які отримала матір дівчини, - пише прес-служба "Азова".

Активісти запалили під будівлею СБУ фаєри

Оксана Шелест була затримана із головою цивільного корпусу "Крим" - Станіславом Красновим. Зауважимо, що матір дівчини Марію Шелест пропустили до будівлі управління СБУ. Туди ж вдалося потрапити і лідеру руху "Азов", нардепу Андрію Білецькому.

Нагадаємо, що раніше співробітники Служби безпеки України затримали голову цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова.

Спецслужбовці заарештували Краснова разом з його подругою в ніч на 28 лютого. Керівника цивільного корпусу "Азов-Крим" підозрюють у незаконному зберіганні зброї

15 лютого прокуратура Києва повідомляла про затримання і обшуки в місцях проживання членів "добровольчого корпусу так званого "батальйону "Крим", яким командує Краснов. За даними прокуратури, у них вилучили більше двох десятків стволів бойової і травматичної зброї, а також боєприпаси і наркотики. У самому батальйоні цю інформацію заперечували, зазначивши, що батальйон з літа 2014 року перебуває у лавах Збройних сил України.

До будівлі СБУ зайшла мама Ксени.

Posted by Tamara Shevchuk on Sunday, February 28, 2016

Приїхав Білецький. Пустили через центральний вхід.

Posted by Tamara Shevchuk on Sunday, February 28, 2016

Повʼязані теми:

Наступна публікація