Стало відомо, що НФ підтримає Омеляна на міністра інфраструктури

Стало відомо, що НФ підтримає Омеляна на міністра інфраструктури

Фото: УНІАН

Рішення було практично одноголосним.

"Народний фронт" підтримає кандидатуру заступника міністра інфраструктури - керівника апарату Володимира Омеляна на посаду міністра цього відомства.

Про це повідомив депутат від НФ Олександр Кірш.

"Погоджено з боку фракції кандидатура Омеляна на пост міністра інфраструктури... Рішення було практично одноголосним, що Омелян за цією посадою цілком підходить", - зауважив він.

Раніше повідомлялося, що претендент на крісло премєр-міністра України Володимир Гройсман узгодив із фракцією БПП кандидата на пост міністра енергетики та вугільної промисловості – ним може стати нардеп від президентської фракції Ігор Насалик.

Голова "БПП" Юрій Луценко повідомив, що фракції БПП і "Народного фронту" планують сьогодні, 13 квітня, ввечері подати президентові кандидатуру спікера Ради Володимира Гройсмана на пост прем'єр-міністра. 

Гройсман на засіданні фракції "БПП" уже представив склад нового Кабміну. Щодо очільника Мінохорони здоров'я поки що йдуть перемовини.

Як повідомлялося раніше, 10 квітня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку. Відповідне рішення Яценюк оголосив у своєму зверненні, яке було опубліковано на його офіційній сторінці у Facebook. Глава уряду зазначив, що подання про складання повноважень буде внесено до Верховної Ради у вівторок, 12 квітня. Його звільнення нардепи так і не розглянули. 

Депутати з фракції БПП в обід зустрілися з кандидатами на посади очільників кабінету міністрів

Депутати з фракції БПП в обід зустрілися з кандидатами на посади очільників кабінету міністрів

Повʼязані теми:

Наступна публікація